Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: حوزه پژوهش می‌تواند موضوع پایان‌نامه‌ها در بخش حقوق را به‌سمت آسیب‌های اجتماعی هدایت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محمد‌رضا دالوند در دیدار با اسماعیل زراعتیان فرمانده انتطامی شهرستان کازرون با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران ناجا، هفته نیروی انتظامی را به فرماندهی و کارکنان خدوم و تلاشگر این نیرو تبریک گفت و ادامه داد: نیروی انتظامی با رشادت‌ها و جانفشانی‌های خود پیام‌آور نظم، امنیت و آرامش کشور است و همه باید با توجه به این نکته مهم، قدر‌دان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون‌ با بیان اینکه این دانشگاه با داشتن ظرفیت‌های موجود می‌تواند با کمک فکری و  توان علمی با این نیرو تعامل داشته باشد، افزود: این واحد دانشگاهی به‌واسطه دارابودن رشته مرتبط حقوق، آمادگی لازم را دارد که از طریق حوزه پژوهش موضوع پایان‌نامه‌ها‌ی درسی دانشجویان را به‌منظور پیشگیری از وقوع جرم به‌سمت آسیب‌شناسی و موضوعات پیشگیرانه و مرتبط با آن، هدایت کند تا نتیجه این همکاری مشترک زمینه‌ساز ارتقای شاخص‌های امنیت شود.

همکاری دانشگاه و نیروی انتظامی‌ گره‌گشاست

حجت‌الاسلام علی‌اکبر عارف  معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در ابتدای این دیدار با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و هفته نیروی انتظامی گفت: امنیت کشور مرهون تلاش بی‌وقفه نیروهای جان برکف انتظامی است.

وی افزود: همکاری بین دانشگاه و نیروی‌انتظامی گره‌گشای بخش زیادی از مشکلات موجود کشور در فضای مجازی و حقیقی است که در این راستا برگزاری جلسات هم‌اندیشی به‌منظور ریشه‌یابی معضلات جامعه در این دو فضا بدون تأثیر نیست.

انتهای پیام/۴۱۱۷/ 4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون هفته نیروی انتظامی علی اکبر عارف نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۲۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد