Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی دوره کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: پیوند میان علم و ثروت از مهم‌ترین حلقه‌های شکل‌گیری اقتصاد دانش‌بنیان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، رضا انصاری در نشست علمی مجازی و آنلاین سیر مطالعاتی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: طی 200 سال گذشته شاهد از دست دادن بخش‌های زیادی از خاک ایران بوده‌ایم و این یک واقعیت تلخ بوده و تمامیت ارضی یکی از چالش‌های ما در دو قرن اخیر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان جان برکف ایران اسلامی حتی یک وجب از خاک کشورمان در جنگ هشت ساله با رژیم بعث عراق جدا نشد و بعد از جنگ نیز ایران به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شد و این از برکات انقلاب اسلامی است.

دانشجوی دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با بیان اینکه پیوند میان علم و ثروت یکی از مهم‌ترین حلقه‌های شکل‌گیری یک اقتصاد دانش‌بنیان است، یادآور شد: در حوزه سوخت‌های هسته‌ای و فناوری نانو رتبه‌‌های نخست جهان را کسب کرده‌ایم و این در حالی است که برخی از دستاوردهای فناوری‌ در دوران پیش از انقلاب سابقه نداشته است.

انقلاب اسلامی ایران منشأ برکت بود

انصاری تبیین کرد: انقلاب اسلامی به پیشرفت‌ها و دستاوردها جهت داد؛ ازجمله آن مقوله عدالت است، پیش از انقلاب 50 درصد مردم ایران روستانشین زیرخط فقر بودند و امروز امکانات و علم‌اندوزی در سطح کشور به صورت عادلانه  توسعه پیدا کرده و در نهایت این نکته حائز اهمیت است که پیشرفت ما یک پیشرفت عدالت‌گرایانه و نسبتاً متوازن بوده است.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون نیز انقلاب اسلامی ایران را منشأ برکاتی دانست و گفت: انقلاب اسلامی طی چهل سال گذشته برکات زیادی را با خود به ارمغان آورد، از جمله استقلال و امنیت و کسی جرئت تعرض به ما را ندارد و این از بزرگ‌ترین برکات انقلاب اسلامی است.

علی اکبر عارف ادامه داد: اگرچه مشکلاتی وجود دارد، اما این مشکلات مختص مردم ما نیست و همه دنیا دچار آن هستند.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: کازرون اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون رضا انصاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره «آیین سرزمین من» ویژه مدارس شهر کرمان به‌صورت متمرکز در دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

این جشنواره در دو بخش نمایشگاه آداب و رسوم لباس و غذا‌های محلی مدارس سما و بخش تقدیر از خانواده شهدای دانش‌آموز مراسم گلزار شهدای کرمان و تجلیل از دانش‌آموزان برتر مدارس سما کرمان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در آیین افتتاح نمایشگاه فرهنگ بومی با اشاره به جایگاه والای فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی اظهار کرد: ایران از جمله کشور‌هایی است که سرشار از خُرده‌فرهنگ‌ها و آداب و رسوم و سنت‌های محلی است و بسیاری از این مسائل روز به روز در حال کمرنگ شدن و حتی به کلی فراموش شدن هستند و دانشگاه‌ها می‌توانند برای احیای آنها گام بردارند.

علیرضا منظری توکلی، معماری، هنر، ادبیات، ورزش‌ها، بازی‌ها و خوراک و پوشاک را از خصوصیات هر منطقه برشمرد و توضیح داد: با وجود پیشرفت‌های شگرفی که در زمینه ارتباطات ایجاد شده و از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی بین ملت‌ها تبادل فرهنگی و عقاید صورت می‌گیرد، زنده نگه داشتن سنت‌های کهن ایرانی یکی از الزامات مهم فعالان فرهنگی ماست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره برای تقدیر و بزرگداشت شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان تشریح کرد: زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا، مسئولیتی همگانی است و جامعه فرهیخته و دانشگاهی در این مسیر وظیفه بزرگ‌تری برعهده دارند تا مظلومیت و حقانیت این عزیزان را به نسل‌های بعدی بنمایانند.

حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان هم بر ضرورت برگزاری محافلی از این دست را برای تبیین بیشتر و شناساندن فرهنگ اصیل و برخاسته از عدالت ملت غیور ایران به‌خصوص مردمان دیار کریمان ضروری دانست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • پاسداشت خدمات بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در روز معلم
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان