Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرسی آزاداندیشی با موضوع: رویش‌ها و ریزش‌ها در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی با حضور دانشجویان موافق و مخالف در سالن کنفرانس واحد کازرون برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، امان الله کلانتری مدرس دروس عمومی واحد کازرون در کرسی آزاداندیشی دانشجویان با موضوع رویش ها و ریزش ها در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی گفت: «محدود افرادی هستند که در بدو انقلاب جزء مجاهدان و سینه چاکان انقلاب بوده اند، اما امروز گوشه گیر و از انقلاب منزوی شده اند و حتی ممکن است در صف دشمنان انقلاب اسلامی هم قرارگرفته اند» کلانتری با مهم دانستن موضوع کرسی آزاداندیشی از دانشجویان مخالف و موافق خواست تا با دلیل و منطق آزادانه موضوع مطرح شده را مورد بحث و بر رسی قرار داده و نتیجه گیری مطلوب و قانع کننده ای به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان مخالف این ایده سست ایمانی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب اسلامی در میان مردم قم در تارخ 19/10/94 در رابطه با رویش ها و ریزش ها به طور مفصل صحبت کردند و گفتند:«خلاف منطق است که شخصی به خاطر برآورده نشدن خواسته های معقول و یا نا معقول خود در برابر انقلاب جبهه گیرد و یا کنارگیری کند.»

جمعی از دانشجویان متعقد بودند که حکومت ما ترکیبی از جمهوریت است یعنی همه باید مردم در امورات کشور مشارکت کنند اما، بعضی افراد جامعه سهم خواهی بیشتری نسبت به بقیه می کنند و اعتقاد دارند چون در پیروزی انقلاب تلاشی داشته اند باید سهم بیشتری به آنان اختصاص دهند و این تفکر را مردود و نا درست دانستند.

دانشجوی دیگری گفت: «بعد از ارتحال امام خمینی (ره) این افراد انتظارجانشین رهبری کشور را داشتند و چون این کار صورت نگرفت تبدیل به یک منتقد و یک مهاجم نظام شدند و عبور از رهبری را برای خودشان کلید زدند، برای ابرقدرت های استعمارگر هضم این مسئله دشوار است که ببینند یک کشوری مانند ایران که روزی در اختیار آنان بوده و سلاطین آن مانند یک بره رام نوکری آنان میکرده الان تبدیل به یک کشور مستقل و نیرومند شده است.»

دانشجویان موافق با تفکر افراد انقلاب گریز و سهم خواه، باور داشتند که ریزش این افراد از انقلاب اسلامی و جداشدن آنان منطقی بوده است، چراکه با دوگانگی های موجود نمی توانند کنار بیایند و با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودها نمی توان ساکت و آرام ماند و در آنطرف مرزها وعده ها و چراغ سبزهایی به آنان می دهند که در ایران وجود ندارد.

دکتر علی اکبر عارف معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون هم با نظارت بربحث های دانشجویان مخالف و موافق به شبهات موجود پاسخ داد و ابراز کرد که دشمن سعی دارد کوچکترین ضعف و مشکل را در کشور برجسته کنند و با سیاه نمائی نسل جوان ما را از انقلاب و مسئولان نظام دلسرد و نا امید کنند اما، غافل ازآن که در همه عرصه ها همین جوانان انقلابی دهه شصت و هفتاد هستند که بیشتر از نسل یگر حافظ انقلاب و نظام هستند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان