Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، عملیات ساخت بیمارستان امام علی (ع) شهرستان کازرون وارد هشتمین سال شد اما هنوز این بیمارستان آماده بهره‌برداری نیست.عملیات ساخت بیمارستان 96 تختخوابی امام علی(ع) در کازرون از سال 88 در زمینی به مساحت 11.5 هکتار با زیربنای 13 هزار مترمربع آغاز شده است.

مسئولان کنونیو سابقشهرستان کازرون بارها وعده افتتاح این بیمارستان را به مردم داده‌اند که از جمله می‌توان به هفته دولت و دهه فجر 95 اشاره کرد که در اغلب رسانه‌ها نیز منعکس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وعده‌های بی‌سرانجام یک افتتاح

این بیمارستان آموزشی مربوط به دانشگاه آزاد کازروناست و بناست علاوه بر ارائه خدمات درمانی به مردم مشکلات آموزشی دانشجویان علوم پزشکی این شهرستان و شهرستان‌های اطراف را که مجری رشته علوم پزشکی هستند، برطرف کند.با گذشت 20 روز از سال 96 و عدم افتتاح بیمارستان دانشجویان دانشگاه آزاد کازرون اعتراض خود را در قالب نامه‌ای بیان کردند.

در بخشی از این نامه آمده است « سال 95 تمام شد و وعده‌ها باز هم عملی نشد. وارد سال 1396 شدیم و باز وعده‌های تکراریمسئولین شهرستان کازرون مبنی بر راه‌اندازی ساختمان بیمارستان آموزشی امام علی (ع) در سال 1395 تحقق نیافت.چرا ساختمانی که 98 درصد آن تکمیل شده است به سرانجام مقصود نمی‌رسد».

یکی از دانشجویان در این باره در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: دانشجویان علوم پزشکی کازرونبرای ادامه تحصیلبا مشکلات بسیاری روبه‌رو هستند از جمله اینکه باید به دیگر شهرها مراجعه کنند و در یک بیمارستان آموزشی ادامه تحصیل دهند.

به گفته ویبا توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی دانشجویان علوم پزشکی کازرون در استان آواره شدند در صورتی که تکمیل این بیمارستان می‌تواند حداقل هزینه رفتن به شهرهای دیگر را از دوش دانشجو کم کند.

حجت‌الاسلام محمد خرسند، امام جمعه کازرون نیز در این باره با دانشجویان هم‌صدا است. به اعتقاد ویشتاب در ساخت بیمارستان امام علی (ع) هم مشکلات دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی این دانشگاه را برطرف می‌کند و هم به حل مشکلات بهداشت و درمان شهرستان کازرون کمک می‌کند.

وی می‌گوید: بنا بود که دانشگاه آزاد اسلامی کازرون در 2 سال گذشته این بیمارستان را تحویل دهد اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

کمبود اعتبار علت تاخیر

عبدالحمید فرزانه، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به عنوان متولی این بیمارستان در گفت‌وگو با تسنیم علت تاخیر در افتتاح را کمبود بودجه می‌داند و می‌گوید: در صورت تامین 4 میلیارد تومان دیگر این بیمارستان تکمیل می‌شود.

به گفته وی درآمد دانشگاه آزاد از شهریه‌های دانشجویان تامین می‌شود اما کاهش تعداد دانشجو در سال‌های اخیر سبب شده که درآمد دانشگاه کاهش پیدا کند. به اعتقاد وی هزینه‌های جاری دانشگاه آزاد کازرون اجازه پرداختن به پروژه‌های عمرانی را نمی‌دهد.

آنگونه که فرزانه می‌گوید این بیمارستان در حال حاضر 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با اختصاص 2 میلیارد تومان از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تا پایان فصل بهار به حد مطلوب برای افتتاح می‌رسد. به گفته وی این مبلغ قرار است صرف ساخت ساختمان همراه بیمار و ایستگاه پرستاری شود و مابقی جزئیات که نقش مهمی در ساختمان بیمارستان ندارد،به تدریج ساخته می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون البته بر این نکته تاکید دارد که وظیفه دانشگاه تنها تکمیل ساختمان و فضای فیزیکی بیمارستان است اما تجهیز بیمارستان از جمله دستگاه‌های مورد نیاز و تجهیز اتاق عمل به عهده دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

خبرگزاری تسنیمبنا دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفترخبرگزاری تسنیماستان فارس در جریان بگذارند.

انتهای پیام/

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۹۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حسنی آهنگر در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان گفت: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، گفت: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به ۴ کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و گفت: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرئت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر افزود: در نتیجه این عملیات جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی آهنگر اضافه کرد: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 6092331

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه براون آمریکا سرانجام به خواسته دانشجویان تن داد
  • همایش روانشناسی در دانشگاه آزاد قم برگزار شد
  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • شورای شهر مشهد با پیگیری ویژه رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت